Home Over ons Supermarkten Aanbiedingen Nieuwsbrief Contact Eetwijze

 

TwitterFacebook

Over ons

Over onsSamen met GezondGoedkoop de strijd aan tegen obesitas!

Als personal trainer krijgen wij vaak allerlei vragen over gezonde voeding en de toepassing van allerlei diëten, levenswijzen en voedingspatronen. Ondanks alle adviezen en tips die een personal trainer zou kunnen geven, moet u voor uzelf bepalen welk dieet of voedingspatroon het beste bij u past. Welke keuze u echter ook maakt, het is altijd prettig om vervolgens optimaal te kunnen profiteren van alle aansluitende aanbiedingen en bonussen van de verschillende supermarkten! Deze website is daarom speciaal ontwikkeld voor iedereen die een gezondere leefstijl ambieert en daarbij optimaal gebruik wil maken van de gezonde aanbiedingen van de verschillende supermarkten. Zodat u èn gezonder eet èn daarbij ook nog eens geld bespaart!

Op het aanmeldingsformulier kunt u aangeven welk dieet of voedingspatroon uw interesse heeft. Vervolgens sturen wij u graag iedere maandag per email een persoonlijke nieuwsbrief met daarin een overzicht van alle aanbiedingen van gezonde voedingsproducten die daarop aansluiten. En dan ook nog eens van de supermarkten bij u in de buurt! Zodat ú optimaal kunt profiteren! Welk dieet of voedingspatroon u ook kiest.

De aanbiedingen van de gezonde producten van de verschillende supermarkten worden elke week verzameld. Mocht uw favoriete supermarkt er onverhoopt niet bij staan dan horen wij dat graag van u zodat wij hier actie op kunnen ondernemen. Andere suggesties wat betreft de website zijn uiteraard ook van harte welkom!

Tenslotte is er elke week een WIST U DAT rubriek in de email te lezen die betrekking heeft op een gezondere lifestyle.

Wij hopen van harte dat u uw doelstellingen realiseert!

Gezonde groet,
Team Gezondgoedkoop